:: با کلیک بر روی پرداخت آنلاین، به صفحه پرداخت هدایت خواهید شد و بعد از پرداخت از طریق کارت های اعتباری بانکی ، لینک دانلود فعال شده و می توانید فایل مورد نظر خود را دانلود کنید.
  • گزارش کارآموزی قزل آلای رنگین کمان

    دسته :

    گزارش کار آموزی

    فرمت/وردتعداد صفحات 60
    قیمت : 6400 تومان

::
توضیحات بیشتر در مورد گزارش کارآموزی قزل آلای رنگین کمان :

گزارش کارآموزی  قزل آلای رنگین کمان

فهرست مطالب

 

عنوان

 

فصل اول……………………………. ۱

مقدمه…………………………….. ۲

۱- تعریف ماهیان سرد آبی…………… ۳

۲- معرفی ماهی قزل آلای رنگین کمان…… ۴

۲-۱- جایگاه ماهی قزل آلای رنگین کمال در رده بندی جانوری ۴

۲-۲- مورفولوژی و اکولوژی ماهی قزل آلای رنگین کمان  ۴

۲-۳- آناتومی و فیزیولوژی دستگاه گوارش. ۶

۲-۳-۱- دهان……………………… ۶

۲-۳-۲- حلق………………………. ۷

۲-۳-۳- مری………………………. ۷

۲-۳-۴- معده……………………… ۷

۲-۳-۵- روده……………………… ۸

۳- شرایط محیطی…………………… ۸

۴- تعریف علم تغذیه……………….. ۹

۵- مزرعه پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان ۱۰

۶- انواع غذاهای مورد استفاده درمزرعه پرورش    ۱۱

۶-۱- غذای تر…………………….. ۱۱

۶-۱-۱- ترکیب غذای تر……………… ۱۱

۶-۲- غذای مرطوب………………….. ۱۲

۶-۳- غذای خشک……………………. ۱۳

۷- تغذیه بچه ماهیان………………. ۱۴

۸- مقدار غذادهی………………….. ۱۴

۹- زمان و دفعات غذادهی……………. ۱۸

۱۰- کیفیت غذا……………………. ۱۹

۱۱- روش های تغذیه………………… ۲۰

۱۲- فرموله نمودن ترکیبات غذایی…….. ۲۲

۱۳- زیست سنجی وتکمیل فرمهای مربوطه…. ۲۴

۱۳-۱- فرم بیومتری………………… ۲۴

فصل دوم

۱۴– احتیاجات مواد غذایی آزاد ماهیان.. ۲۷

۱۴-۱- انرژی لازم در ماهیان و راه های تأمین آن ۲۷

۱۴-۱-۱ احتیاجات انرژی قزل آلای رنگین کمان ۲۸

۱۴-۲- پروتئینها…………………. ۲۹

۱۴-۲-۱- کیفیت پروتئین……………. ۳۰

۱۴-۲-۲- مواد اولیه پروتئین حیوانی و تغذیه ماهی ها ۳۱

۱۴-۲-۲-۱- پودر ماهی fish meal……….. 31

۱۴-۲-۲-۲- پودر گوشت و خون blood and meat meat    ۳۲

۱۴-۲-۲-۳- پودر خون blood meat………. 33

۱۴-۲-۳- مواد اولیه پروتئینی با منشاء گیاهی در تغذیه ماهی…………………………………. ۳۴

۱۴-۲-۳-۱ کنجاله تخم پنبه…………. ۳۴

۱۴-۲-۳-۲- کنجاله سویا……………. ۳۵

۱۴-۲-۳-۳- کنجاله آفتابگردان………. ۳۵

۱۴-۲-۳-۴- کنجاله بادام زمینی:…….. ۳۵

۱۴-۲-۳-۵- پروتئین تک سلولی Single cell protein 36

۱۵-۱- احتیاجات چربی قزل آلا……….. ۳۶

۱۶-۱- کربوهیدرات ها یا قندها……… ۳۷

۱۷-۱- ویتامینها…………………. ۳۸

۱۸-۱- بیماریهای بچه ماهیان……….. ۴۱

۱۸-۱-۱ گرسنگی…………………… ۴۱

۱۸-۱-۲- هگزامیتیاز (اکتومیتوس)……. ۴۲

۱۸-۱-۳- مشکلات آبششی……………… ۴۲

۱۸-۲- خراشیدن…………………… ۴۳

۱۸-۳- آفتاب سوختگی………………. ۴۴

فصل سوم

جدول های غذادهی…………………. ۴۷

نتیجه گیری……………………… ۵۰

فهرست منابع…………………….. ۵۲

 

گزارش کارآموزی قزل آلای رنگین کمان

قیمت : 6400 تومان

[ بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود ]
  • Facebook |
  • Twitter |
  • Delicious |
  • Email
  • :این مطلب را به اشتراک بگذارید یا به دوستان تان پیشنهاد دهید
بروز رسانی : شنبه, ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰
راهنمایی خرید

آمارگیر وبلاگ

© Copyright filintel.ir 2009-2022