:: با کلیک بر روی پرداخت آنلاین، به صفحه پرداخت هدایت خواهید شد و بعد از پرداخت از طریق کارت های اعتباری بانکی ، لینک دانلود فعال شده و می توانید فایل مورد نظر خود را دانلود کنید.
  • دانلود طرح توجیهی توليد كنسروهاي رژيمي

    دسته :

    طرح توجیهی

    فرمت/pdfتعداد صفحات 73
    قیمت : 5500 تومان

::
توضیحات بیشتر در مورد دانلود طرح توجیهی توليد كنسروهاي رژيمي :

 دانلود طرح  توجیهی توليد كنسروهاي رژيمي

فهرست

مقدمه ………………………………………………………………………………………………………………………….. ۱
بخش اول : معرفي محصول ……………………………………………………………………………………………. ۳
۳ ……………………………………………………………………………… ( -۱ نام و كد محصولات (آيسيك ۳ -۱
-۱-۲ شماره تعرفه گمركي ………………………………………………………………………………………………….. ۶
-۱-۳ شرايط واردات محصول …………………………………………………………………………………………….. ۶
-۱-۴ بررسي و ارائه استانداردهاي موجود در محصول ( ملي يا بين المللي ) ………………………. ۷
-۱-۵ بررسي و ارائه اطلاعات لازم در زمينه قيمت توليد داخلي و جهاني محصول …………….. ۹
-۱-۶ معرفي موارد مصرف و كاربرد ………………………………………………………………………………….. ۱۰
-۱-۷ بررسي كالاهاي جايگزين و تجزيه و تحليل اثرات آن بر مصرف محصول ………………… ۱۳
-۱-۸ اهميت استراتژيكي كالا در دنياي امروز ……………………………………………………………………. ۱۴
-۱-۹ كشورهاي عمده توليدكننده و مصرف كننده محصول ………………………………………………… ۱۴
-۱-۱۰ شرايط صادرات ………………………………………………………………………………………………………. ۱۶
بخش دوم : بررسي وضعيت عرضه و تقاضا …………………………………………………………………….. ۱۸
-۲-۱ بررسي ظرفيت بهره برداري و روند توليد از آغاز برنامه سوم تاكنون ………………………… ۱۸
-۲-۲ بررسي وضعيت طرح هاي جديد و طرح هاي توسعه در دست اجرا ……………………………. ۲۲
۲۵ …………………………… -۲-۳ بررسي روند واردات محصول از آغاز برنام ه سوم تا سال ۱۳۸۵
-۲-۴ بررسي روند مصرف از آغاز برنامه توسعه سوم تاكنون …………………………………………….. ۲۸
شركت شهركهاي صنعتي استان چهار محال و بختياري
فهرست مطالب
مهندسين مشاور بهين انديشان راهبر
طرح توليد كنسروهاي رژيمي ت
عناوين صفحه
۲۹ ………………….. -۲-۵ بررسي روند صادرات محصول از آغاز برنامه توسعه سوم تا سال ۱۳۸۵
-۲-۶ بررسي نياز به محصول با اولويت صادرات تا پايان برنامه توسعه چهارم …………………… ۲۹
بخش سوم : مطالعات فني و تكنولوژيكي ……………………………………………………………………….. ۴۱
-۳-۱ بررسي اجمالي تكنولوژي و روش هاي توليد و عرضه محصول در كشور…………………… ۴۱
-۳-۲ تعيين نقاط قوت و ضعف تكنولوژي هاي مرسوم در فرايند توليد محصول …………………. ۴۹
-۳-۳ بررسي و تعيين حداقل ظرفيت اقتصادي به همراه برآورد حجم سرمايه ثابت ………….. ۵۰
-۳-۴ برآورد مواد اوليه عمده مورد نياز سالانه و منابع تامين آن ………………………………………. ۵۸
-۳-۵ پيشنهاد منطقه مناسب براي اجراي طرح ………………………………………………………………….. ۶۱
-۳-۶ وضعيت تأمين نيروي انساني و تعداد اشتغال …………………………………………………………….. ۶۴
-۳-۷ بررسي و تعيين ميزان آب، برق، سوخت، امكانات مخابراتي و ارتباطي ……………………… ۶۵
-۳-۸ وضعيت حماي تهاي اقتصادي و بازرگاني ………………………………………………………………….. ۶۸
-۳-۹ تجزيه و تحليل و ارائه جمع بندي و پيشنهاد نهايي در مورد احداث واحدهاي جديد … ۶۹

دانلود طرح توجیهی توليد كنسروهاي رژيمي

قیمت : 5500 تومان

[ بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود ]
  • Facebook |
  • Twitter |
  • Delicious |
  • Email
  • :این مطلب را به اشتراک بگذارید یا به دوستان تان پیشنهاد دهید
بروز رسانی : سه شنبه, ۲۵ خرداد ۱۴۰۰
راهنمایی خرید

آمارگیر وبلاگ

© Copyright filintel.ir 2009-2022