گزارش کارآموزی قزل آلای رنگین کمان
فهرست مطالب
عنوان
فصل اول……………………………. ۱
مقدمه…………………………….. ۲
۱- تعریف ماهیان سرد آبی…………… ۳
۲- معرفی ماهی قزل آلای رنگین کمان…… ۴
۲-۱- جایگاه ماهی قزل آلای رنگین کمال در رده بندی جانوری ۴
۲-۲- مورفولوژی و اکولوژی ماهی قزل آلای رنگین کمان ۴
۲-۳- آناتومی و فیزیولوژی دستگاه گوارش. ۶
۲-۳-۱- دهان……………………… ۶
۲-۳-۲- حلق………………………. ۷
۲-۳-۳- مری………………………. ۷
۲-۳-۴- معده……………………… ۷
۲-۳-۵- روده……………………… ۸
۳- شرایط محیطی…………………… ۸
۴- تعریف علم تغذیه……………….. ۹
۵- مزرعه پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان ۱۰
۶- انواع غذاهای مورد استفاده درمزرعه پرورش ۱۱
۶-۱- غذای تر…………………….. ۱۱
۶-۱-۱- ترکیب غذای تر……………… ۱۱
۶-۲- غذای مرطوب………………….. ۱۲
۶-۳- غذای خشک……………………. ۱۳
۷- تغذیه بچه ماهیان………………. ۱۴
۸- مقدار غذادهی………………….. ۱۴
۹- زمان و دفعات غذادهی……………. ۱۸
۱۰- کیفیت غذا……………………. ۱۹
۱۱- روش های تغذیه………………… ۲۰
۱۲- فرموله نمودن ترکیبات غذایی…….. ۲۲
۱۳- زیست سنجی وتکمیل فرمهای مربوطه…. ۲۴
۱۳-۱- فرم بیومتری………………… ۲۴
فصل دوم
۱۴– احتیاجات مواد غذایی آزاد ماهیان.. ۲۷
۱۴-۱- انرژی لازم در ماهیان و راه های تأمین آن ۲۷
۱۴-۱-۱ احتیاجات انرژی قزل آلای رنگین کمان ۲۸
۱۴-۲- پروتئینها…………………. ۲۹
۱۴-۲-۱- کیفیت پروتئین……………. ۳۰
۱۴-۲-۲- مواد اولیه پروتئین حیوانی و تغذیه ماهی ها ۳۱
۱۴-۲-۲-۱- پودر ماهی fish meal……….. 31
۱۴-۲-۲-۲- پودر گوشت و خون blood and meat meat ۳۲
۱۴-۲-۲-۳- پودر خون blood meat………. 33
۱۴-۲-۳- مواد اولیه پروتئینی با منشاء گیاهی در تغذیه ماهی…………………………………. ۳۴
۱۴-۲-۳-۱ کنجاله تخم پنبه…………. ۳۴
۱۴-۲-۳-۲- کنجاله سویا……………. ۳۵
۱۴-۲-۳-۳- کنجاله آفتابگردان………. ۳۵
۱۴-۲-۳-۴- کنجاله بادام زمینی:…….. ۳۵
۱۴-۲-۳-۵- پروتئین تک سلولی Single cell protein 36
۱۵-۱- احتیاجات چربی قزل آلا……….. ۳۶
۱۶-۱- کربوهیدرات ها یا قندها……… ۳۷
۱۷-۱- ویتامینها…………………. ۳۸
۱۸-۱- بیماریهای بچه ماهیان……….. ۴۱
۱۸-۱-۱ گرسنگی…………………… ۴۱
۱۸-۱-۲- هگزامیتیاز (اکتومیتوس)……. ۴۲
۱۸-۱-۳- مشکلات آبششی……………… ۴۲
۱۸-۲- خراشیدن…………………… ۴۳
۱۸-۳- آفتاب سوختگی………………. ۴۴
فصل سوم
جدول های غذادهی…………………. ۴۷
نتیجه گیری……………………… ۵۰
فهرست منابع…………………….. ۵۲
گزارش کارآموزی قزل آلای رنگین کمان
قیمت : 6400 تومان