:: با کلیک بر روی پرداخت آنلاین، به صفحه پرداخت هدایت خواهید شد و بعد از پرداخت از طریق کارت های اعتباری بانکی ، لینک دانلود فعال شده و می توانید فایل مورد نظر خود را دانلود کنید.
  • دانلودگزارش کارآموزی در شركت كشت و صنعت گرگان

    دسته :

    گزارش کار آموزی

    فرمت/ورد تعداد صفحات 80
    قیمت : 5500 تومان

::
توضیحات بیشتر در مورد دانلودگزارش کارآموزی در شركت كشت و صنعت گرگان :

گزارش کارآموزی صنایع غذایی  شركت كشت و صنعت گرگان 

فهرست مطالب

۱۱ مقدمه و تاريخچه كنسروسازي ۱

۱-۲ معرفي كشت و صنعت گرگان ۱۰

۱-۳ محصولات توليدي شركت ۱۱

۱-۴ اصول و مراحل مختلف خط توليد محصولات كنسروي ۱۳

۱-۴-۱ انتخاب مواد اوليه ۱۳

۱-۴-۱-۱ ميوه و سبزي ۱۳

۱-۴-۱-۲ مواد اوليه‌ي نيمه آماده ۱۳

۱-۴-۲ درجه‌بندي مواد اوليه ۱۶

۱-۴-۳ تميز كردن مواد اوليه ۱۷

۱-۴-۴ آماده كردن ماده‌ي اوليه ۱۷

۱-۴-۴-۱ جدا كردن پوست ميوه ۱۸

۱-۴-۴-۲ دم‌گيري و جدا كردن هسته ۱۹

۱-۴-۴-۳ قطعه قطعه كردن ۱۹

۱-۴-۴-۴ استفاده از خلاء براي خارج كردن اكسيژن، هوا و گازها (آبدهي در خلاء)‌ ۱۹

۱-۴-۵ بلانچينگ ۲۰

۱-۴-۶ فرمولاسيون ۲۲

۱-۴-۷ پر كردن در قوطي ۲۳

۱-۴-۸ خارج كردن اكسيژن و گازها ۲۴

۱-۴-۸-۱ خارج كردن هوا با استفاده از دما ۲۵

۱-۴-۸-۲ خارج كردن هوا با استفاده از روش‌هاي مكانيكي ۲۵

۱-۴-۸-۳ خارج كردن هوا با استفاده از تزريق ۲۵

۱-۴-۹ درب‌بندي قوطي‌هاي كنسرو ۲۵

۱-۴-۱۰ فرآيند دمايي كنسروها ۲۶

۱-۴-۱۰-۱ پخت محصول ۲۶

۱-۴-۱۰-۲ دما دادن به منظور استريليزاسيون محصول ۲۷

۱-۴-۱۰-۳ دستگاه‌ها و روش‌هاي دما دادن كنسروها ۲۷

۱-۴-۱۱ سرد كردن قوطي‌هاي كنسرو ۲۸

۱-۴-۱۲ كدگذاري و برچسب‌زني قوطي‌هاي كنسرو ۲۸

۱-۴-۱۳ كارتن‌گذاري و نگهداري قوطي‌ها ۲۹

۱-۴-۱۴ ميكروبيولوژي كنسروها ۳۰

۱-۵ خط توليد ذرت شيرين كارخانه‌ي شهره ۳۰

۱-۵-۱ ذرت فريز شده ۳۳

۱-۵-۲ كنسرو ذرت شيرين ۳۴

۱-۵-۳ مخزن آب نمك‌زني ۳۶

۱-۵-۴ كوكر كولر ۳۷

۱-۶ خط توليد خوراك بادمجان كارخانه‌ي شهره ۳۸

۱-۷-۱ فلوچارت توليد كنسرو لوبياچيتي با سس ۴۰

۱-۷-۲ فلوچارت توليد فرآورده‌هاي گوجه‌فرنگي ۴۱

۱-۸ تاسيسات و تجهيزات كارخانه ۴۲

۱-۸-۱ سردخانه و انجماد ۴۲

۱-۸-۱-۱ تجهيزات توليد و توزيع سرما ۴۳

۱-۸-۱-۲ ساختمان سردخانه ۴۴

۱-۸-۲ ديگ بخار ۴۶

۱-۸-۳ انبارهاي كارخانه ۴۹

۱-۸-۴ تصفيه‌ي فاضلاب (تصفيه‌ي آب صنعتي) ۵۱

۱-۹ بخش كنترل كيفي محصول و آزمون‌هاي آن ۵۳

۱-۹-۱ آب كارخانه ۵۳

۱-۹-۱-۱ آزمون‌هاي آب كارخانه‌ي شهره ۵۴

۱-۹-۲ آزمون‌هاي فيزيكي ـ شيميايي كارخانه‌ي شهره ۵۸

۱-۹-۳ آزمون‌هاي ميكروبي كارخانه‌ي شهره ۶۳

۱-۱۰ نتيجه‌گيري ۶۵

۱-۱۱ پلان كارخانه شهره ۶۶

۱-۱۲ جداول ۶۷

۱-۱۳ اشكال ۶۹

 

 

فهرست جداول

 

جدول ۱: برخي از روش‌هاي نگهداي غذا……………. ۵۹

جدول ۲: تخمين آب مورد احتياج براي فرآيند كنسرو ميوه و سبزي‌ها ۵۹

جدول ۳: بخار آب مصرفي واحدهاي مختلف در كارخانه.. ۵۹

جدول ۴: زمان و دما براي نابود كردن كلستريديوم بوتولينوم در غذاهاي كم اسيد……………………………………… ۶۰

جدول ۵: درصد پري قوطي خوراك بادمجان (متوسط)…… ۶۰

 

 

فهرست اشكال

 

شكل ۱: دستگاه آنزيم‌بر بلانچر ………………… ۶۱

شكل ۲: پركن محلول خودكار (فيلر)……………… ۶۱

شكل ۳: اتوكلاو مداوم FMC براي استريل كردن قوطي‌ها. ۶۲

شكل ۴: دستگاه اگزاستينگ با آب داغ……………. ۶۲


دانلودگزارش کارآموزی در شركت كشت و صنعت گرگان

قیمت : 5500 تومان

[ بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود ]
  • Facebook |
  • Twitter |
  • Delicious |
  • Email
  • :این مطلب را به اشتراک بگذارید یا به دوستان تان پیشنهاد دهید
بروز رسانی : جمعه, ۳ اردیبهشت ۱۴۰۰
راهنمایی خرید

آمارگیر وبلاگ

© Copyright filintel.ir 2009-2022