:: با کلیک بر روی پرداخت آنلاین، به صفحه پرداخت هدایت خواهید شد و بعد از پرداخت از طریق کارت های اعتباری بانکی ، لینک دانلود فعال شده و می توانید فایل مورد نظر خود را دانلود کنید.
  • گزارش کارآموزی درشرکت نان آوران

    دسته :

    گزارش کار آموزی

    فرمت/وردتعداد صفحات 54
    قیمت : 5000 تومان

::
توضیحات بیشتر در مورد گزارش کارآموزی درشرکت نان آوران :

گزارش کارآموزی شرکت نان آوران

فهرست

۱)تاریخچه مجتمع نان آوران سبوس

۲)شرکت های تخصصی مجتمع نان آوران سبوس

۴) مراحل تولید:

۱-۴) مواد اولیه ورودی مجتوع نان آوران سبوس

۱-۱-۵ آماده کردن خمیر dough development

۱-۵)فرآیند مجتمع نان آوران سبوس

۲-۱-۵)مخلوط کردن اجزای خمیر mixing

۳-۱-۵)عمل آوردن خمیر با استفاده از تخمیر

۴-۱-۵)مشت زدن به خمیر punching

۷-۱-۵)گردکن خمیر Rounding

۸-۱-۵)تخمیر میانی Intermediate

۵-۱-۵)شکل دادن خمیر Dough Make Up

۶-۱-۵)چانه گیری Dough Dividing

۹-۱-۵)قالب گیری

۱۰-۱-۵)تخمیر نهایی

۱۱-۱-۵)پخت نان

 

۶)محصولات مجتمع نان آوران سبوس

۱)کنترل کیفیت مجتمع نان اوران سبوس

ویژگی تولیدات مجتمع کارخانه نان آوران سبوس

۱-۶)معرفی محصولات مجتمع نان آوران سبوس

وظایف کنترل کیفیت که شامل:

۱-۱)استاندارد مواد غذایی

۲-۱)جنبه های کنترل کیفیت کارخانه

۵-۱)کنترل کیفیت در حین فرآیند

۳-۱)کنترل کیفیت مواد اولیه

۴-۱)کنترل کیفیت در آزمایشگاه

۶-۱)کنترل کیفیت محصول نهایی

فصل سوم

آزمایشهای شیمیایی،فیزیکی

۲)آزمایشات شیمیایی مربوط به انواع آرد

۱-۲) اندازه گیری رطوبت برای انواع آرد

۳-۲)اندازه گیری خاکستر برای انواع آرد

۴-۲)مقدار گلوتن انواع آرد

۵-۲) اندازه گیری جذب آب گلوتن

(۳) آزمایشات فیزیکی مربوط به انواع آرد

۱-۳)اندازه گیری پروتئین در آرد

-رویه :

۲-۳) فیبر و اهمیت آن

۳-۳) آزمایش اندازه گیری چربی در آرد

۱-۴) رطوبت خمیر مایه نان

(۴) آزمایشات شیمیایی مربوط به خمیر مایه (مخمر)نان

۲-۴) قابلیت ورآمدن خمیر مایه نان

۳-۴) اندازه گیری قابلیت تعویق خمیر مایه نان در آب

۵-۴)اندازه گیری قدرت تخمیر مایه خشک

۴-۴)اندازه گیری ph خمیر مایه نان

(۵) آزمایشات شیمیایی مربوط به روغن ها و چربی های خوراکی

(به روش هانوس) روغن ها و چربی های خوراکی

(به روش هانوس) روغن ها و چربی های خوراکی

۲-۵)اندازه گیری میزان اسیدیته روغن ها و چربی های خوراکی

۳-۵) اندازه گیری عدد پراکسید روغن ها و چربی های خوراکی

اندازه گیری عدد پراکسید روغن ها و چربی ها ی خوراکی

(۶) آزمایش شیمیایی مربوط به نمک

(۷) آزمایش شیمیایی مربوط به پودر کاکائو

(۸) آزمایش شیمیایی مربوط به شیر خشک

 

 

گزارش کارآموزی درشرکت نان آوران

قیمت : 5000 تومان

[ بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود ]
  • Facebook |
  • Twitter |
  • Delicious |
  • Email
  • :این مطلب را به اشتراک بگذارید یا به دوستان تان پیشنهاد دهید
بروز رسانی : سه شنبه, ۲۵ خرداد ۱۴۰۰
راهنمایی خرید

آمارگیر وبلاگ

© Copyright filintel.ir 2009-2022