:: با کلیک بر روی پرداخت آنلاین، به صفحه پرداخت هدایت خواهید شد و بعد از پرداخت از طریق کارت های اعتباری بانکی ، لینک دانلود فعال شده و می توانید فایل مورد نظر خود را دانلود کنید.
  • گزارش كارآموزي كارخانه كمپوت و كنسرو ممتاز رضوي

    دسته :

    گزارش کار آموزی

    فرمت/ورد تعداد صفحات 20
    قیمت : 2000 تومان

::
توضیحات بیشتر در مورد گزارش كارآموزي كارخانه كمپوت و كنسرو ممتاز رضوي :

گزارش كارآموزي كارخانه كمپوت و كنسرو ممتاز رضوي

مقدمه

كارخانه كمپوت و كنسرو ممتاز رضوي زيرمجموعه كارخانه كنسرو و سردخانه رضوي است، كه داراي ظرفيت پائين تري نسبت به كارخانه اصلي مي باشد و در محدوده جدايي ازكارخانه اصلي واقع شده.

اين كارخانه كه از موقوفات آستان قدس رضوي است و در شهرك صنعتي مشهد در خانه ۱ واقع شده است.

توليدات اين كارخانه شامل سس مايونز، سس كچاپ انواع كنسرو و كمپوت (بستگي به فصل).

كه در زمان كارآموزي اينجانب توليدات كارخانه شامل سس مايونز و كچاپ و كنسرو لوبياي آبگوشتي و كمپوت گلابي بوده است.

كارخانه حدوداً ۳۰ نفر پرسنل اصلي و موقت داشته كه در زمان پيك كاري تعدادي كارگر فصلي اضافه مي شود.

و آزمايشگاه كنترل كيفي كارخانه در هر شيفت ۲ كارشناس فني دارد.

پروسه توليد كنسرو لوبياي آبگوشتي:

لوبيا بعد از خريداري به وسيله كاميون وارد كارخانه شده، نمونه گيري شده و آزمايشات كنترل كيفي لازم بر روي آن انجام مي گيرد. و بعد از مثبت بودن آزمايشات كيفي لوبياي ما كه از نوع آبگوشتي مي باشد وارد انبار مي شود.

آزمايشات كيفي كه بر روي لوبيا انجام مي شود شامل: تست خار و خاشاك، تعداد در ۱۰۰ گرم و … مي باشد كه در زير به آنها اشاره مي شود.

لوبيا توسط كارگران از كيسه ها تخليه و وارد دستگاه شن گير (بوجاري) شده سپس وارد شن شوئي شده و كاملاً شسته و تميز مي شود و سپس در شبكه هاي بزرگ به مدت ۴۸ ساعت خيس مي خورد.

بعد از طي اين مدت در روز كاري، ابتدا در حوضچه شستشو لوبياها شسته شده و سپس با بالابر يا الواتور به دستگاه بلانچ وارد مي شوند كه دمائي حدود ۱۲۰ درجه سانتي گراد دارد سپس بعد از طي مسير بلانچ بر روي نوار سورت انتقال يافته كه توسط كارگران كاملاً تميز شده و لوبياهاي خراب جدا مي شوند.

فهرست مطالب:

پروسه توليد كنسرو لوبياي آبگوشتي

آزمايشات كنترل كيفي مربوطه

آزمايش درصد پري

آزمايش درصد نمك سس كنسرو لوبيا

تست تعداد لوبيا در ۱۰۰ گرم

استاندارد برخي از موارد مهم در كنترل كيفي

(لوبيا)

فرمول فضاي آزاد

پروسه  توليد سس مايونز

آزمايشات كيفي مربوطه

پروسه توليد سس كچاپ

آزمايشات مربوطه

تست غلظت سس يا همان بريكس

آزمايش نمك سس كچاپ

آزمايش اسيديته سس كچاپ

تست ذرات سوختگي

ادويه جات به كار گرفته شده در سس كچاپ

فرآيند توليد كمپوت گلابي

گزارش كارآموزي كارخانه كمپوت و كنسرو ممتاز رضوي

قیمت : 2000 تومان

[ بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود ]
  • Facebook |
  • Twitter |
  • Delicious |
  • Email
  • :این مطلب را به اشتراک بگذارید یا به دوستان تان پیشنهاد دهید
بروز رسانی : شنبه, ۲۱ فروردین ۱۴۰۰
راهنمایی خرید

آمارگیر وبلاگ

© Copyright filintel.ir 2009-2022