:: با کلیک بر روی پرداخت آنلاین، به صفحه پرداخت هدایت خواهید شد و بعد از پرداخت از طریق کارت های اعتباری بانکی ، لینک دانلود فعال شده و می توانید فایل مورد نظر خود را دانلود کنید.
  • کارآفرینی طرح توليد سوسيس و كالباس

    دسته :

    کارآفرینی

    فرمت/وردتعداد صفحات 31
    قیمت : 3000 تومان

::
توضیحات بیشتر در مورد کارآفرینی طرح توليد سوسيس و كالباس :

کارآفرینی طرح توليد سوسيس و كالباس

فهرست مطالب

 

   شرح                                                                                                                                 

فصل اول                                                 

جدول نتايج چكيده طرح                                                 ۲

 

فصل دوم

كليات در راستاي شناسائي محصول و                                                ۳

مقدمه

۱-۲ تعريف ، ويژگيها و مشخصات فني محصول از نظر شكل ظاهري ، طبقه بندي و….                        ۴

۲-۲ چگونگي و ميزان بكارگيري بعنوان كالاي نهايي يا واسطه اي                              ۵

۳-۲ ارائه ديدگاههاي كلي در مورد قيمت و امكان فروش                                 ۵

 

فصل سوم

بررسي و برآوردهاي فني                                                   ۶

۱-۳ ارزيابي روشهاي مختلف توليدي وگزينش روش بهينه                                      ۶

۲-۳ تشريح دقيق و جامع فرآيند توليد                                                ۶

۳-۳ مسير فرآيند و نمودار گردش مواد                                                ۸

۴-۳ بررسي مناطق و مراحل و شيوه هاي كنترل كيفيت                                    ۱۰

۵-۳ تعيين و محاسبه ظرفيت برنامه توليد و شرايط عملكرد واحد                             ۱۲

۶-۳ ذكر نام اصلي و تجاري همراه با مشخصات فني منابع تامين و …                                 ۱۴

۷-۳ بررسي و تحقيق در خصوص تعداد و مشخصات فن دستگاهها و تجهيزات خط توليد                    ۱۶

۸-۳ تعيين مشخصات خدمات مورد نياز و تاسيسات عمومي                                       ۱۸

۹-۳ تجزيه و تحليل و محاسبه تعداد نيروي انساني                                         ۱۹

۱۰-۳ محاسبه كليه سطح زيربناي لازم براي سالن توليد انبارها تاسيسات و …                           ۲۰

 

فصل چهارم

بررسي هاي مالي و اقتصادي                                                     ۲۳

۱-۴ تدوين و تشريح و جداول هزينه هاي اصلي واحد                                     ۲۳

۲-۴ تدوين و تشريح و جداول هزينه هاي سرمايه اي واحد                                    ۲۴

۳-۴ برآورد دارائيهاي ثابت سرمايه در گردش كل سرمايه گذاري                              ۲۶
۴-۴ هزينه هاي استهلاك و تعمير و نگهداري عملياتي و غير عملياتي                               ۲۸

۵-۴ برآورد كل هزينه هاي ثابت توليد و هزينه هاي متغير توليد                                 ۲۸

۶-۴ محاسبه قيمت فروش بر اساس سود منطقي و قابل انتظار                                  ۲۹

۷-۴ تعيين شاخص هاي اقتصادي ازجمله ارزش افزوده سهم منابع داخلي و …                        ۲۹

جدول نتايج چكيده طرح

رديف موضوعات
۱-۱ مشخصه طرح :عنوان : طرح توليد سوسيس و كالباس

تعريف : سوسيس و كالباس فرآورده هاي گوشتي حاوي نمك و چاشني مي باشد كه در يك لفاف استوانه اي بسته بندي شده اند .         ظرفيت توليد : ۲۷۰۰ تن در سال انواع سوسيس و كالباس

۲-۱ فرآيند توليد :بعد از آماده سازي مواد اوليه عمل اختلاط طبق فرمولاسيون صورت گرفته سپس به قسمت پركن و بعد از آن به بخش پخت يا دود خواهد رفت سپس سرد شده وبسته بندي ميگردد.
۳-۱ شرايط عملياتي :تعداد روز كاري : ۲۷۰ روز                           تعداد شيفت : يك شيفت           ساعت كاركرد روزانه : ۸ ساعت

درصد تامين مواد اوليه داخلي : ۹۵%                 خارجي : ۵%

۴-۱ تعداد كاركنان :       مديريت : ۱ نفر         مهندس : ۲ نفرپرسنل توليدي : ۲۰ نفر   تكنيسين : ۲نفر           پرسنل اداری: ۵ نفر                 كل پرسنل واحد: ۳۰ نفر
۵-۱ تاسيسات زير بنائي :توان برق : ۳۰۰ آمپر

مقدار آب مصرفي روزانه : ۱۶ M3

سوخت مصرفي روزانه :

۶-۱ دستگاهها و تجهيزات خط توليدبخش تامين داخلي : ۲۲۳۰۷۲۵ ريال

بخش تامين ارزي :   __   دلار

۷-۱ زمين و ساختمانها :مساحت زمين : ۲۸۰۰

سطح زير بنا : ۱۰۲۲

سالن توليد : ۷۷۰

انبارها :

خدماتي : ۲۵۲

۸-۱ سرمايه گذاري :دارائيهاي ثابت : ۵۰۳۷۳۶۳

سرمايه در گردش : ۹۱۵۰۱۳

كل سرمايه گذاري : ۵۹۵۲۳۷۶

سرمايه گذاري مجري : ۲۳۷۴۰۳۸

وام بلند مدت : ۳۸۰۰۰۰۰

هزينه كارمزد: ۱۴%

۹-۱ قيمت تمام شده : ۴۵۴۵۴۷۶۰كل هزينه هاي ثابت توليد : ۱۲۳۸۵۰۷

كل هزينه هاي متغير توليد: ۴۴۰۵۶۲۵۱

قيمت تمام شده واحد هر يك از محصولات :

۱۰-۱ قيمت عمده فروشي:
۱۱-۱ شاخص هاي اقتصادي :سود ويژه در ظرفيت برآورد شده : ۶۴۶۵۳۷۹

ارزش افزوده : ۷۸۲۱۴۸۶

نقطه سربه سر توليد: ۱۵%

سهم منابع داخلي : __

دوره برگشت سرمايه : سال دوم

سرمايه گذاري سرانه : ۱۹۸۴۱۲

 

 

کارآفرینی طرح توليد سوسيس و كالباس

قیمت : 3000 تومان

[ بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود ]
  • Facebook |
  • Twitter |
  • Delicious |
  • Email
  • :این مطلب را به اشتراک بگذارید یا به دوستان تان پیشنهاد دهید
بروز رسانی : چهارشنبه, ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰
راهنمایی خرید

آمارگیر وبلاگ

© Copyright filintel.ir 2009-2022