:: با کلیک بر روی پرداخت آنلاین، به صفحه پرداخت هدایت خواهید شد و بعد از پرداخت از طریق کارت های اعتباری بانکی ، لینک دانلود فعال شده و می توانید فایل مورد نظر خود را دانلود کنید.
  • پروژه کارآموزی شیمی کاربردی در آزمایشات شیمیایی لبنیات

    دسته :

    پروژه

    فرمت/ورد تعداد صفحات45
    قیمت : 4000 تومان

::
توضیحات بیشتر در مورد پروژه کارآموزی شیمی کاربردی در آزمایشات شیمیایی لبنیات :

 پروژه کارآموزی شیمی کاربردی در آزمایشات شیمیایی لبنیات    

images

فهرست مطالب
عنوان
شير ۱۰
تركيبات شير ۱۰
عوامل موثر در تركيبات شير ۱۰
نژاد ۱۱
فصل ۱۱
سن ۱۱
نسبت ويت ۱۱
حالت قليايي و اسيدي ۱۲
شير معمولي و غير مرضي ۱۲
استاندارد شير ۱۳
شير حرارت نديده ۱۳
شير پاستوريزه ۱۳
شير استرليزه ۱۳
شير استرليزه UHT 13
روش آزمون ۱۴
تعيين مقدار چربي شير ۱۴
تعيين اسيديته شير ۱۴
تعيين درصد ماده خشك ۱۵
تعيين دانسيته شير ۱۵
جستجوي تقلبات در شير ۱۶
پنیر ۱۷
تعيين مقدار چربي پنير ۱۹
تعيين اسيديته پنير ۱۹
تعيين مقدار Ph پنير ۲۰
تعيين درصد ماده خشك ۲۰
تعيين نمك پنير ۲۱
تعيين پروتئين پنير ۲۲
خامه ۲۳
استاندارد خامه پاستوريزه در ايران ۲۴
تعيين مقدار اسيديته خامه ۲۴
تعيين مقدار چربي خامه ۲۴
كره ۲۵
استاندارد كره پاستوريزه ۲۶
ويژگي هاي عمومي ۲۶
ويژگي هاي شيميايي ۲۶
تعيين اسيديته كره ۲۷
تعيين رطوبت کره ۲۷
تعيين مواد باقیمانده شیر ۲۸
تعیین درصد نمک کره ۲۹
تععین چربی کره ۲۹
دوغ ۲۹
تعيين مقدار چربي دوغ ۲۹
تعيين مقدار اسيديته دوغ ۳۰
تعيين ماده خشك دوغ ۳۰
تعین میزان نکم دوغ ۳۱
ماست ۳۱
تعیین اسیدتیه ۳۱
تعیین PH ماست ۳۱
تعیین درصد چربی ۳۲
تعیین ماده خشک   ۳۳

معرفی شرکت آساک سنجش شرق
شرکت آساک سنجش شرق در سال ۱۳۸۱ به شماره ثبت ۵۷۵ با انگیزه اشاعه فرهنگ استاندارد و پاسخگوئی به نیازهای واحدهای صنعتی – خدماتی و همچنین بازرگانان ، با شاخه های فعالیتی گسترده از جمله کنترل کیفی کالاهای بازرگانی (سورویانس )، ایجاد آزمایشگاه اکرودیته ، برگزاری دوره های آموزشی و مشاوره در زمینه استانداردهای ملی و بین المللی در استان خراسان تاسیس گردید . شاخه های فعالیتی شرکت به ترتیب بدین شرح خواهد بود :

۱- انجام بازرسی و کنترل کیفیت کالاهای بازرگانی ( سوردیانس ) .
۲- آزمایش میوه و خشکبار وولبنیات در آزمایشگاه شرکت و ارائه آنالیز بر اساس استاندارد مورد نظر .
۳- ایجاد و تهیه آزمایشگاه اکرودیته در واحدهای تولیدی و صنعتی .
۴- مشاوره در زمینه اخذ پروانه های کار برد علامت استاندارد در واحدهای تولیدی و صنعتی .
۵- همکاری متقابل با شرکتهای سورویانس داخلی و خارجی .
۶- مشاوره در زمینه استانداردهای بین المللی در زمینه استقرار سیستم های ۵S , ISO 17025 , ISO 14000 , ISO 9000 در واحدهای تولیدی صنعتی و خدماتی .
۷- استقرار سیستم HACCP در واحدهای صنایع غذائی .
۸- بر گزاری دوره های آموزشی .
این شرکت در تاریخ ۸/۹/۱۳۸۶ موفق به اخذ گواهینامه تایید صلاحیت جهت تاسیس آزمایشگاه همکار در زمینه آزمون ابنیات و خشکبار گردید ودر مرداد ماه ۱۳۸۷ گواهینامه تایید صلاحیت آموزشی در موضوعات مدیریت فرایند تولید و بهره وری ، زبان خارجی و فراوری داده ها را از موسسه استاندارد ایران در یافت نمود . هم اکنون نیز در حال گسترش زمینه های کاریآزمایشگاه جهت آزمون سایر مواد غذائی میباشد .

 

 

پروژه کارآموزی شیمی کاربردی در آزمایشات شیمیایی لبنیات

قیمت : 4000 تومان

[ بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود ]
  • Facebook |
  • Twitter |
  • Delicious |
  • Email
  • :این مطلب را به اشتراک بگذارید یا به دوستان تان پیشنهاد دهید
بروز رسانی : سه شنبه, ۲۵ خرداد ۱۴۰۰
راهنمایی خرید

آمارگیر وبلاگ

© Copyright filintel.ir 2009-2022