:: با کلیک بر روی پرداخت آنلاین، به صفحه پرداخت هدایت خواهید شد و بعد از پرداخت از طریق کارت های اعتباری بانکی ، لینک دانلود فعال شده و می توانید فایل مورد نظر خود را دانلود کنید.
  • طرح توجیهی تولید بستنی چوبی ، لیوانی ، قیفی

    دسته :

    طرح توجیهی

    فرمت/pdfتعداد صفحات 57
    قیمت : 4000 تومان

::
توضیحات بیشتر در مورد طرح توجیهی تولید بستنی چوبی ، لیوانی ، قیفی :

طرح تولید بستنی چوبی ، لیوانی ، قیفی

فهرست
مقدمه ۱
معرفی محصول ۲
-۱-۱ نام و کد محصول : ۲
۱-۲ شماره تعرفه گمرکی: ۳
۱-۳ شرایط واردات : ۴
۱-۴ استانداردهاي محصول: ۴
۱-۵ قیمت تولید داخلی و جهانی : ۵
۱-۶ معرفی انواع و کاربردهاي محصول: ۵
-۱-۷ بررسی کالاهاي جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول: ۶
-۱-۸ اهمیت استراتژیکی کالا در دنیاي امروز : ۷
-۱-۹ کشورهاي عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول: ۷
۱-۱۰ شرایط صادرات : ۷
-۲ وضعیت عرضه و تقاضا: ۸
-۲-۱ بررسی وضعیت بهره برداري و روند تولید از آغاز برنامه سوم تاکنون ۸
-۲-۲ بررسی وضعیت طرحهاي جدید و طرحهاي توسعه در دست اجرا ۱۲
۲-۳ بررسی روند واردات محصول: ۱۹
۲-۴ بررسی روند مصرف: ۱۹
۲-۵ بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم ۲۲
۲-۶ بررسی نیاز به محصول با الویت صادرات تا پایان برنامه چهارم ۲۵
بررسی اجمالی تکنولوژي و روش هاي تولید و عرضه محصول در کشور و
مقایسه آن با دیگر کشورها :
۲۶
-۴ تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژي مرسوم (به شکل اجمالی)در فرایند
تولید محصول
۳۰
-۵ بررسی و تعین حد اقل ظرفیت اقتصادي و حجم سرمایه گذاري: ۳۱
۶ – میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تامین آن، قیمت : ۴۰
-۷ پشنهاد منطقه مناسب براي اجراي طرح : ۴۱
-۱-۷ بازارهاي فروش محصول ۴۲
-۸ وضعیت تامین نیروي انسانی: ۴۳
۹ – بررسی و تعیین میزان تامین آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و
ارتباطی:
۴۶
۱۰ – وضعیت حمایت هاي اقتصادي و بازرگانی و مالی: ۵۰
۱۱ – تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندي و پیشنهاد نهایی در مورد احداث
واحد هاي جدید :
۵۰
مقدمه
بستنی به احتمال زیاد نوع تحول یافته نوشیدنی هاي یخ زده است. در قرن چهارم قبل از میلاد،
اسکندر کبیر به نوشیدنی هاي یخ زده یا به اصطلاح امروز تگري (تگرگی)، علاقه فراوانی داشته و در
مدارك باستانی نیز دیده شده که در سال ۶۲ قبل از میلاد، نرون، امپراتور روم گروه هایی را به
می فرستاد تا برایش یخ و برف بیاورند، سپسآن را با شربت، (Apennines) کوهستان هاي آپنین
پوره میوه یا عسل مخلوط می کرده و می خورد.
هزاران سال است که آب یخ زده در آسیا به مصرف خوراکی می رسد. مصرف مواد لبنی یخ زده، اولین
بار در ادبیات چین باستان دیده شده است که قدمت این منابع به قرن دوازدهم برمی گردد. بازرگانان و
ماجراجویانی چون مارکوپولو، روش تهیه یخ را از خاور دور به اروپا بردند. در ۱۶۶۰ ، کافه پروکوپ توسط
یک ایتالیایی به نام کولتلی در پاریسافتتاح شد که در آن انواع یخ (طعمدار) و خامه یخ زده یا همان
بستنی، تولید و عرضه می شد.
بعد از آن، دسرهاي یخی راه خود را به آمریکا باز کردند و در سال ۱۷۰۰ میلادي، فرماندار مریلند، از
میهمانان خود با بستنی پذیرایی کرد.
در سال ۱۸۴۳ میلادي، اولین فریزر دستی چرخشی توسط نانسی جانسون اختراع و ثبت شد. در فاصله
سالهاي ۱۸۴۸ و ۶۹ ،۱۸۷۳ بستنی ساز چرخشی دیگر به ثبت رسید و در سال ۱۸۵۱ اولین واحد
صنعتی تولید بستنی توسط جاکوب فیوزل در بالتیمور راه اندازي شد.
یک سال قبل از پایان قرن، آگوست گالین دستگاه هموژنیزه کننده را اختراع کرد که به ایجاد بافت نرم
و خاص بستنی بسیار کمک کرد.
با به وجود آمدن دستگاه هاي سردکننده مکانیکی، اولین فریزر افقی یک پارچه توسط اچ.اچ میلر
ساخته شد که با آن قطعات کوچک بستنی، جداگانه فریز می شدند، اما اولین بستنی قیفی توسط یک
مهاجر ایتالیایی به نام ایتالو مارچیونی در نیویورك تهیه شد و او قالب مخصوص خود را در ۱۹۰۳ به
ثبت رساند و یک سال بعد به طور اتفاقی در نمایشگاه جهانی سنت لوئیسمعرفی شد. در این
نمایشگاه، یک تولیدکننده نان شیرین اهل سوریه به نام حموي تعدادي نان شیرین را به شکل مخروط
لوله کرد تا همسایه بستنی فروشش بتواند براي توزیع بستنی از آن استفاده کند. این شکل عرضه
بستنی تا امروز، یکی از محبوب ترین شیوه ها باقی مانده است. تولید انواع دیگر بستنی از نوع چوبی،
بستنی با رویه میوه و شکلاتی از سال ۱۹۲۰ آغاز شده است که در آن زمان، پدیده اي نوظهور بود.
گزارش حاضر مطالعات امکانسنجی تولید بستنی به روش صنعتی می باشد.

طرح توجیهی تولید بستنی چوبی ، لیوانی ، قیفی

قیمت : 4000 تومان

[ بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود ]
  • Facebook |
  • Twitter |
  • Delicious |
  • Email
  • :این مطلب را به اشتراک بگذارید یا به دوستان تان پیشنهاد دهید
بروز رسانی : پنج شنبه, ۲ اردیبهشت ۱۴۰۰
راهنمایی خرید

آمارگیر وبلاگ

© Copyright filintel.ir 2009-2022