:: با کلیک بر روی پرداخت آنلاین، به صفحه پرداخت هدایت خواهید شد و بعد از پرداخت از طریق کارت های اعتباری بانکی ، لینک دانلود فعال شده و می توانید فایل مورد نظر خود را دانلود کنید.
  • طرح توجيهي روغن نباتي جامد

    دسته :

    طرح توجیهی

    فرمت/وردتعداد صفحات50
    قیمت : 4800 تومان

::
توضیحات بیشتر در مورد طرح توجيهي روغن نباتي جامد :

طرح توجيهي روغن نباتي جامد 

 

فهرست مطالب

اطلاعات متقاضی طرح                                                                                             ۱

مقدمه                                                                                                                                   ۲

بخش اول – کلیات                                                                                                  ۳

هدف پروژه

محل اجرا

تعداد کارکنان

سوابق ثبتی مجری طرح

سوابق تجربی و علمی مدیران

مجوزات قانونی

شناخت محصول و موارد مصرف

بخش دوم – بررسی اقتصادی                                                                                ۶

شناخت محصول و موارد مصرف

خواص فیزیکی محصول

مواد اولیه

کالاهای جانشین

اهمیت محصول و نیاز جامعه

مبانی اقتصادی

سیاست دولت

تحلیل قیمت در بازار

مشخصات اقتصادی محل اجرای طرح

پیش بینی بازار محصول

بررسی عرضه

واحدهای تولید کننده روغن نباتی جامد در کشور

بررسی تقاضا

موازنه عرضه و تقاضا

پیش بینی رشد جمعیت توسط روش رگرسیون خطی

جدول تقاضای سالیانه

جدول عرضه

جدول مقایسه عرضه و تقاضا  و تعیین برنامه تولید اقتصادی

محصولات جانبی

بخش سوم – بررسی  فنی                                                                                       ۱۵

مواد اولیه مورد نیاز

میزان نیاز به مواد اولیه ( برای هر تن محصول )

منابع تهیه مواد اولیه

بررسی فرایند های تولیدی و انتخاب تکنولوژی بهینه

محاسبه تجهیزات و ماشین آلات مورد نیا

بررسی ماشین آلات پشتیبانی

نیروی انسانی

بررسی فضا ، مساحت و نوع ساختمانها

مساحت سالن تولید

انبار مواد اولیه

انبار محصول

ساختمان تأسیسات

ساختمان آزمایشگاه

ساختمان اداری و رفاهی

ساختمان نگهبانی

استخرها

فونداسیون مخازن ذخیره

محوطه کارخانه

دیوار کشی

مساحت کل زمین

برق رسانی

تأسیسات آب

تجهیزات و تأسیسات

تجهیزات خط تولید

شرح فرآیند تولید

ماشین آلات و تجهیزات واحد تولید گاز اکسیژن و هیدروژن

برنامه ریزی تولید و پیش بینی ظرفیت تولید برای ۵ سال بعد از بهره برداری

برنامه زمان بندی اجرای طرح

بخش چهارم – بررسی مالی                                                                      ۳۵

ماشین آلات و تجهیزات واحد تولید گاز اکسیژن و هیدروژن

برنامه ریزی تولید و پیش بینی ظرفیت تولید برای ۵ سال بعد از بهره برداری

برنامه زمان بندی اجرای طرح

هزینه مواد اولیه

هزینه انرژی مصرفی سالیانه

هزینه سوخت

هزینه برق

هزینه آب

انواع انرژی مصرفی

هزینه نیروی انسانی مورد نیاز

محاسبه ارزش ماشین آلات و دستگاهها

هزینه وسایل نقلیه

هزینه ساختمان سازی

هزینه وسایل اداری و دفتری

هزینه های قبل از بهره برداری

سرمایه در گردش

هزینه های سرمایه ثابت

قیمت تمام شده کالای فروش

پیش بینی فروش طی ۵ سال

جدول پیش بینی سودوزیان

جدول گردش وجوه نقدی

جدول پیش بینی تراز نامه

نحوه تامین مالی

محاسبه  ارزش افزوده

مقدمه

روغنها و چربي هاي خوراكي بخش عمده اي از تركيب مواد غذايي و غذاي مصرفي روزانه را به خود اختصاص مي دهند . رشد سريع جمعيت و نياز به افزايش هر چه بيشتر توليد از يك سو و عدم استقلال صنايع روغن كشور از برخي لحاظ نظير مواد اوليه ، ماشين آلات و يا كاتاليست ، خاك رنگبر و غيره از سوي ديگر ، مشكلات روز افزوني را سبب شده است كه حل آنها منوط به انجام فعاليت هاي گسترده و تلاش بيشتر از جانب محققين ، متخصصين و مسئولين امر در اين زمينه است .

روغن كشي از دانه هاي روغني به وسيله چرخهاي اعصاري در ايران ، از قرنها پيش مرسوم بوده و بيشتر مصرف دارويي داشته است . مصرف روغن نباتي به عنوان يك ماده غذايي به همراه ديگر محصولاتي نظير برنج و آرد ، از سال ۱۳۲۵ معمول شده است .

مردم ايران در بدو امر با اكراه و از روي ناچاري به استفاده از روغن نباتي مبادرت مي نمودند و آن را فاقد مواد مورد نياز بدن دانسته ، حتي مصرف آن را مضر مي دانستند ، تا اين كه به تدريج با آگاهي از تركيبات و خواص مواد تشكيل دهنده روغن نباتي ، به مصرف آن روي آوردند و در بسياري موارد آن را بر روغن حيواني نيز ترجيح دادند . روغن نباتي در حال حاضر به اشکال جامد ، مايع و مارگارين مورد مصرف قرار مي گيرد ، كه نوع جامد آن به علت قابليت نگهداري طولاني تر ، بالاتر بودن نقطه ذوب و همچنين بهبود در پلاستيسيته روغن هاي قنادي و مارگارين . البته روغن جامد باعث بهتر شدن طعم و بوي روغن مي گردد ، مورد استفاده بيشتري دارد . در مقابل ، نوع مايع آن داراي ارزش تغذيه اي بالاتري است . مصرف اين فرآورده ي غذايي ، ساليانه رو به افزايش بوده ، كه مي توان از علل آن ازدياد جمعيت ، افزايش درآمد ، بالا رفتن ميزان شهر نشيني و حتي عادت به مصرف و . . . را نام برد .

مي بايد از هم اكنون با توجه به فاكتورهاي مختلفي ، نظير : رشد جمعيت ، رشد مهاجرت و تغيير سليقه ، رشد درآمد و . . . با برنامه ريزي صحيح كه در درجه اول از مواد اوليه شروع مي شود ( دانه هاي روغني ) ، اقدامات مقتضي را جهت نيل به خودكفايي به عمل مي آورد . لازم به ذكر است در گذشته در هيچ سالي وابستگي كشور به روغن خام كمتر از ۸۰% نبوده است .

در اینجا لازم به ذکر است از کلیه عزیزان و سرورانی که به هر نحو ما را در انجام این مهم یاری نمودند و موجات ایجاد یک صنعت مادر را فراهم ساختند صمیمانه سپاسگذاریم

 

طرح توجيهي روغن نباتي جامد

قیمت : 4800 تومان

[ بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود ]
  • Facebook |
  • Twitter |
  • Delicious |
  • Email
  • :این مطلب را به اشتراک بگذارید یا به دوستان تان پیشنهاد دهید
بروز رسانی : چهارشنبه, ۲۶ خرداد ۱۴۰۰
راهنمایی خرید

آمارگیر وبلاگ

© Copyright filintel.ir 2009-2022