:: با کلیک بر روی پرداخت آنلاین، به صفحه پرداخت هدایت خواهید شد و بعد از پرداخت از طریق کارت های اعتباری بانکی ، لینک دانلود فعال شده و می توانید فایل مورد نظر خود را دانلود کنید.
  • تحقیق دوغ كره، در تهيه نوشيدنيهاي تخميري

    دسته :

    تحقیق

    فرمت/وردتعداد صفحات93
    قیمت : 10000 تومان

::
توضیحات بیشتر در مورد تحقیق دوغ كره، در تهيه نوشيدنيهاي تخميري :

تحقیق دوغ كره، در تهيه نوشيدنيهاي تخميري 

فهرست

چكيده

مقدمه

فصل اول

دوغ كره

۱-۱ تعريف

۱-۲ تركيبات دوغ كره

۱-۲-۱ پروتئين ها

جدول ۱-۲ پروتئين هاي دوغ كره

۱-۲-۱-۱ كازئين

۱-۲-۱-۲ پروتئين هاي سرم

۱-۲-۱-۲-۱ β- لاكتوگلوبولين

۱-۲-۱-۲-۲ α- لاكتالبومين

۱-۲-۱-۲-۳ ايمونوگلوبولين ها

۱-۲-۱-۲-۴ پروتئوزپيتون

۱-۲-۳ چربي

۱-۲-۴ املاح

۱-۲-۵ ويتامين ها

۱-۲-۶- اسيدهاي آلي

۱-۳ موارد كاربرد: دوغ كره

فصل دوّم

تهيه نوشيدني تخميري از دوغ كره

تهيه نوشيدني تخميري از دوغ كره

۲-۱ استارترهاي لاكتيكي

۲-۱-۱ طبقه بندي

۲-۱-۱-۱ استارترهاي مزوفيل

۲-۱-۱-۲ استارترهاي ترموفيل

۲-۱-۲ توليد تركيبات بازدارنده توسط اسيد لاكتيك باكتري ها

۲-۱-۳ عوامل موثر بر فعاليت استارتر

۲-۱-۳-۱ محيط رشد

۲-۱-۳-۲ وجود تركيبات بازدارنده در محيط

۲-۱-۳-۲-۱ بقاياي آنتي بيوتيك ها

۲-۱-۳-۲-۲ باكتريوفاژها

۲-۱-۴ استارتر دوغ كشت داده شده

۲-۱-۵ ثبات اسيد لاكتيك باكتري ها در فرآورده هاي لبني تخميري

فصل سوم :

۳-۱ روند تخمیر و توسعه طعم در دوغ کشت داده شده

۳- ۲ معایب طعم دوغ کشت داده شده

فصل چهارم

آزمایشات انجام شده برروی نوشیدنی دوغ کره

۴-۱ دوغ کره

۴-۱-۱ وزن مخصوص

۴-۱-۲ اسیدیته

۴-۱-۳ ماده خشک

۴-۱-۴ خاکستر

۴-۱-۵ چربی

۴-۱-۶ پروتئین

۴-۱-۷ لاکتوز

۴-۱-۸ کلسیم

۴-۱-۹ فسفر

۴-۱-۱۰ سدیم

۴-۱-۱۱ پتاسیم

۲-۴ تولید دوغ کشت داده شده

۴-۳ آزمایشات ارگانولپتیک دوغ کشت داده شده

۴-۵ آزمایشات فیزیکوشیمیایی دوغ کشت داده شده

۴-۵-۱ PH و اسید یته

۴-۵-۲- آب انداختن

فصل پنجم

خواص درمانی نوشیدنی دوغ کره

خواص درمانی نوشیدنی دوغ کره

۵-۱ کاهش شدت بیماری عدم تحمل لاکتوز :

۵-۲ کاهش کلسترول پلاسما

۵-۳ فعالیت ضد توموری

 

چكيده

دوغ كره محصول جانبي فرآيند كره زني است كه به دو صورت شيرين و ترش وجود دارد كه از نظر ارزش غذايي و تركيب شيميايي، واجد كليه مواد جامد شير به استثناء چربي مي باشد.

دراين تحقيق سعي برآن است كه از دوغ كره، در تهيه نوشيدنيهاي تخميري استفاده گردد بنابر تحقيقات دانشمندان و محققين كشورهاي پيشرفته، خصوصاً در دهة اخير مبني بر خواص غذايي و بويژه خصوصيات دارويي فراواني كه اين فرآورده دارد و با توجه به اينكه تاكنون اين فرآورده در صنايع لبني ايران جايگاهي نداشته و در بين اكثريت مردم ايران ناشناخته مي باشد و از طرفي به لحاظ وابستگي صنايع نوشابه سازي ايران به شركت هاي نوشابه سازي خارجي و عدم وجود نوشابه مغذي و مطلوب داخلي مي توان از دوغ كره به عنوان ماده اي جهت ساختن يك نوع نوشابه ايده آل استفاده نمود.

اميد است كه نتايج حاصل از اين تحقيق بتواند محصولي مناسب و مغذي را به صنايع لبنيات و نوشابه سازي ايران مغرفي نموده تا پاسخگوي تأمين بخشي از نيازهاي تغذيه اي بوده و همچنين در پيشگيري و درمان برخي از بيماريها در كشورمان مفيد باشد.                                     

تحقیق دوغ كره، در تهيه نوشيدنيهاي تخميري

قیمت : 10000 تومان

[ بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود ]
  • Facebook |
  • Twitter |
  • Delicious |
  • Email
  • :این مطلب را به اشتراک بگذارید یا به دوستان تان پیشنهاد دهید
بروز رسانی : پنج شنبه, ۲ اردیبهشت ۱۴۰۰
راهنمایی خرید

آمارگیر وبلاگ

© Copyright filintel.ir 2009-2022