:: با کلیک بر روی پرداخت آنلاین، به صفحه پرداخت هدایت خواهید شد و بعد از پرداخت از طریق کارت های اعتباری بانکی ، لینک دانلود فعال شده و می توانید فایل مورد نظر خود را دانلود کنید.
  • ترجمه مقاله تاثیر دمای پایین خاک و هوا به توقف کلی فتوسنتز در سویا

    دسته :

    زیست شناسی

    فرمت/ورد تعداد صفحات ترجمه شده 20
    قیمت : 10000 تومان

::
توضیحات بیشتر در مورد ترجمه مقاله تاثیر دمای پایین خاک و هوا به توقف کلی فتوسنتز در سویا :

ترجمه مقاله تاثیر دمای پایین خاک و هوا به توقف کلی فتوسنتز در سویا

فهرست

عنوان انگلیسی مقاله: Effects on both the roots and shoots of soybean during dark chilling determine the nature and extent of photosynthesis inhibition

عنوان فارسی مقاله: تأثیرگذاری بر ریشه ها و شاخه های سویا در طی تاریکی رو به سرما که به تعیین ماهیت و میزان توقف فتوسنتز می پردازد.

دسته: زیست شناسی

فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)

تعداد صفحات فایل ترجمه شده: ٢٠

جهت دانلود رایگان مقاله انگلیسی کلیک کنید

چکیده ترجمه:

کمک نسبی دمای پایین خاک و هوا به توقف کلی فتوسنتز در سویا هنوز مشخص نیست. مکانیسم های درگیر در توقف فتوسنتز در اثر سرمای تاریکی بیشتر درژنوتیپ سویای حساس (PAN٨٠٩)  و مقاوم در برابر سرما (Highveld Top) در آزمایشات با دمای پایین خاک ( کل سرمای گیاه WPC)  یا بدون دمای پایین خاک ( سرمای موجود در شاخه SC) بررسی شد. در ابتدا، (بعد از سه شب سرما)  هم تیمار WPC وهم  SCعلائم مشابه با PAN٨٠٩ را ایجاد کردند. در نتیجه  تأثیرات تنش سرما بر شاخه ها این علائم را به خوبی تشریح کردند. علائم نوعی شامل کاهش ظرفیت جذب و ترکیب CO٢ ، توقف کارکرد فتوسیستم II و کاهش فعالیت  فروکتوز-١،۶- بیزفسفاتاز کلروپلاست (cFBP آز ) و ساکاروز- سنتاز (SPS) بود. هنگامیکه سیستمهای ریشۀ گره دار PAN٨٠٩ در معرض دمای پایین قرار داده شد (تیمار WPC) ،فشارهای دیگری که در Highveld Top مشاهده نشد، به تدریج  بیشتر شد. شواهد جدید بدست آمده نشان می دهند که پاسخ در PAN٨٠٩ یا تحت تأثیر سرد شدگی تاریکی کل گیاه یا سرد شدگی تاریکی مستقر در شاخه رخ می دهد و اینکه cFBPآز به طور ویژه مورد هدف است و باعث توقف شدید ظرفیت جذب و ترکیب CO٢ میشود.

کلیدواژه ها: چرخۀ کلوین، تحمل سرما ، فروکتوز-١،۶- بیزفسفاتاز، فتوسنتز، سویا

مقدمه:

دمای پایین شب ( سرد شدگی در تاریکی) در طی مراحل حساس  رشد و نمو سویا [Glycine max (L. ) Merr] غالبا باعث کاهش تولید (هولبرگ ١٩٧٣) از طریق فرآیندهای کلیدها مانند رشد، فتوسنتز و تثبیت نیتروژن همزیگر  (SNF)میشود(Caulfield و Bunce ١٩٨٨،ژانگ و همکاران ١٩٩۵). با وجود اینکه دانۀ سویا منبع اصلی پروتئین است، اما حساسیت سرد شدن در تاریکی یک مشکل قابل توجه بوجود می آورد که برای اطمینان از برآورده شدن نیازهای تولیدی در آینده باید به آن پرداخته شود.

ترجمه مقاله تاثیر دمای پایین خاک و هوا به توقف کلی فتوسنتز در سویا

قیمت : 10000 تومان

[ بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود ]
  • Facebook |
  • Twitter |
  • Delicious |
  • Email
  • :این مطلب را به اشتراک بگذارید یا به دوستان تان پیشنهاد دهید
بروز رسانی : جمعه, ۳ اردیبهشت ۱۴۰۰
راهنمایی خرید

آمارگیر وبلاگ

© Copyright filintel.ir 2009-2022